Swallow (2019)

Hunter is getrouwd met Richie van wie zij zwanger is. Haar harmonieuze bestaan verandert drastisch wanneer Hunter op een dag de neiging ontwikkelt om gevaarlijke objecten te eten. Hunter probeert haar dominante schoonfamilie te ontvluchten om het geheim achter haar obsessie te weten te komen.

details

IMDb 6.410 94 minuten

recensies Swallow

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Swallow online

Moviemax Cineville Pathe Thuis
Swallow poster van Swallow cast & crew

IMDb Swallow

IMDb 6.410

cast & crew Swallow

regisseur

Carlo Mirabella-Davis

acteurs

Haley Bennett, Austin Stowell, Denis O'Hare, Elizabeth Marvel, David Rasche, Luna Lauren Velez, Zabryna Guevara, Laith Nakli, Babak Tafti, Nicole Kang, Olivia Perez, Kristi Kirk, Alyssa Bresnahan, Maya Days, Elise Santora, Myra Lucretia Taylor, Kathleen Butler, McGregory Frederique, Jacobi Hall, Adrien Valle, Jackie Almonte, Jacqueline Bell, Nicholas M. Garofolo en Sophie Max

details Swallow

in première op

21-05-2020

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Swallow draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Swallow.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Swallow. Hier zie je waar en wanneer Swallow in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Swallow uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Swallow wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Swallow draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Swallow wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Swallow draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Swallow staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Swallow wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Swallow!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Swallow, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Swallow kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Swallow verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Swallow. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Swallow wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Swallow en de regisseur van de film Swallow worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.