Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Suspiria (2018)

De jonge Amerikaanse ballerina Susie Bannion reist naar de prestigieuze dansacademie Markos Tanz Company in Berlijn. Bij haar aankomst is een studente onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Susie sluit vriendschap met medestudente Sara. Ze hebben allebei het gevoel dat de academie een duister geheim verbergt.

details

6GATIMDb 6.810 152 minuten

recensies Suspiria

De Filmkrant De Volkskrant
Suspiria poster van Suspiria cast & crew

kijkwijzer Suspiria

6GAT

IMDb Suspiria

IMDb 6.810

cast & crew Suspiria

regisseur

Luca Guadagnino

acteurs

Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth en Renée Soutendijk

distributeur

Cinéart Nederland

details Suspiria

in première op

15-11-2018

genres

thriller en horror

jaar

2018

speelduur

152 minuten

Suspiria draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Suspiria.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Suspiria. Hier zie je waar en wanneer Suspiria in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Suspiria uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Suspiria wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Suspiria draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Suspiria wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Suspiria draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Suspiria staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Suspiria wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Suspiria!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Suspiria, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Suspiria kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Suspiria verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Suspiria. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Suspiria wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Suspiria en de regisseur van de film Suspiria worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.