Surge (2020)

verwacht op 23 september 2021

Joseph zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering en een razende versie van Joseph is ontketend. Hij begint aan een roekeloze zwerftocht door Londen, een pad van chaos en verwarring achterlatend.

details

6IMDb 6.210 105 minuten
Surge poster van Surge cast & crew

kijkwijzer Surge

6

IMDb Surge

IMDb 6.210

cast & crew Surge

regisseur

Aneil Karia

acteurs

Ben Whishaw en Rita Kaljenais

distributeur

De Filmfreak

details Surge

in première op

23-09-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Surge.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Surge. Hier zie je waar en wanneer Surge in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Surge uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Surge wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Surge draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Surge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Surge draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Surge staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Surge wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Surge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Surge, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Surge kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Surge verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Surge. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Surge wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Surge en de regisseur van de film Surge worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.