Sune's keuze (2019)

Zal hij met zijn leuke klasgenoot Sophie meegaan op de geheime schoolreis, of gaat hij naar de bruiloft van zijn aardige opa Helmer? Liefst allebei tegelijk natuurlijk, maar dat is ingewikkeld.

details

IMDb 5.710 88 minuten
Sune's keuze poster van Sune's keuze cast & crew

IMDb Sune's keuze

IMDb 5.710

cast & crew Sune's keuze

regisseur

Jon Holmberg

acteurs

Elis Gerdt, Baxter Renman, Tea Stjärne, Sissela Benn, Fredrik Hallgren, Lily Wahlsteen, Tomas von Brömssen, Jonatan Rodriguez, Hannah Alem-Davidson, Linus Eklund Adolphson, Carina M. Johansson, Marika Lindström, Emil Ljungestig, Maria Nohra, Christoffer Nordenrot, David Ramirez Knezevic, Louise Ryme, Camilla Sahlén en Emelie Strömberg

details Sune's keuze

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Sune's keuze.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sune's keuze. Hier zie je waar en wanneer Sune's keuze in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sune's keuze uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sune's keuze wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sune's keuze draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sune's keuze wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag

De film Sune's keuze draait in deze bioscopen: Filmhuis Den Haag

De recensies van de film Sune's keuze staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Sune's keuze wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sune's keuze!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sune's keuze, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sune's keuze kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sune's keuze verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sune's keuze. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sune's keuze wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sune's keuze en de regisseur van de film Sune's keuze worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.