Strike a Pose (2016)

In 1990 worden zeven jonge dansers, zes homo, één hetero, door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de meest succesvolle documentaires ooit: 'Truth or Dare - In Bed with Madonna' (1991). Al gauw groeien Madonna’s trotse dansers uit tot iconen van seksuele vrijheid. Wild, onbezonnen en amper twintig, laten ze de wereld zien wat het betekent om jezelf te durven zijn. Als zelfverklaarde moeder van haar dansers gebruikt Madonna de film om haar boodschap over homorechten en de strijd tegen aids te verkondigen. Nu, 25 jaar later, nemen de dansers ons mee terug achter de schermen en onthullen ze de werkelijkheid over hun levens tijdens en na de tour.

details

1TIMDb 7.210 85 minuten

recensies Strike a Pose

De Filmkrant De Volkskrant
Strike a Pose poster van Strike a Pose cast & crew

kijkwijzer Strike a Pose

1T

IMDb Strike a Pose

IMDb 7.210

cast & crew Strike a Pose

regisseurs

Ester Gould en Reijer Zwaan

acteurs

Luis Camacho, Oliver Crumes, Salim Gauwloos, Jose Gutierez, Kevin Stea en Carlton Wilborn

scenario

producenten

Serendipity films, CTM Docs en Other Room

distributeur

Cinemien

details Strike a Pose

in première op

26-05-2016

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

85 minuten

Strike a Pose draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Strike a Pose.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Strike a Pose. Hier zie je waar en wanneer Strike a Pose in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Strike a Pose uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Strike a Pose wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Strike a Pose draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Strike a Pose wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Strike a Pose draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Strike a Pose staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Strike a Pose wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Strike a Pose!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Strike a Pose, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Strike a Pose kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Strike a Pose verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Strike a Pose. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Strike a Pose wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Strike a Pose en de regisseur van de film Strike a Pose worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.