State Funeral (2019)

verwacht op 7 oktober 2021

Documentaire; in maart 1953 wordt vier dagen lang elke fase van de plechtigheden rond de begrafenis van Jozef Stalin geobserveerd. In de traditie van zijn films over de erfenis van de Sovjet-Unie put Sergej Loznitsa uit bestaand materiaal. Van de bombastische bekendmaking op 4 maart 1953 van zijn overlijden door omroepers, in kranten en op aanplakbiljetten, via de eindeloze stoet rouwende mensen die hun ‘rode tsaar’ snikkend een laatste eer komen bewijzen, tot de ceremoniële bijzetting in het mausoleum.

details

1IMDb 7.210 135 minuten
State Funeral poster van State Funeral cast & crew

kijkwijzer State Funeral

1

IMDb State Funeral

IMDb 7.210

cast & crew State Funeral

regisseur

Sergei Loznitsa

acteurs

Joseph Stalin, Nikita Khrushchev, Lavrenti Beria, Vyacheslav Molotov, Enlai Zhou, Dolores Ibárruri, Georgi Malenkov, Yumyaagiin Tsedenbal en Valko Chervenkov

distributeur

Cinema Delicatessen

details State Funeral

in première op

07-10-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

135 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film State Funeral.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film State Funeral. Hier zie je waar en wanneer State Funeral in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film State Funeral uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen State Funeral wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film State Funeral draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film State Funeral wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film State Funeral draait in deze bioscopen:

De recensies van de film State Funeral staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film State Funeral wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film State Funeral!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film State Funeral, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film State Funeral kopen/reserveren.

De filmtijden van de film State Funeral verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film State Funeral. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film State Funeral wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film State Funeral en de regisseur van de film State Funeral worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.