Stamping ground (1970)

Registratie van het Holland Pop Festival dat eind juni 1970 werd georganiseerd in het Kralingse Bos in Rotterdam. Dit ‘Nederlandse antwoord op Woodstock’ was het eerste grote popfestival op het Europese continent en trok tussen de tachtig- en honderdduizend bezoekers. Grote namen kwamen langs zoals Santana, The Byrds, Jefferson Airplane, T Rex en Pink Floyd.

details

3HIMDb 7.510 92 minuten

recensies Stamping ground

Trouw

kijk Stamping ground online

Pathe Thuis
Stamping ground poster van Stamping ground cast & crew

kijkwijzer Stamping ground

3H

IMDb Stamping ground

IMDb 7.510

cast & crew Stamping ground

regisseur

George Sluizer

acteurs

Marty Balin, Skip Battin, Marc Bolan, The Byrds, Canned Heat, Jack Casady, Joey Covington, Elton Dean, Dr. John, Family, Mickey Finn, The Flock, David Gilmour, Jerry Goodman, Bob Hite, Hugh Hopper, It's a Beautiful Day, Paul Kantner, Jorma Kaukonen, David LaFlamme, Nick Mason, Country Joe McDonald, Roger McGuinn, Gene Parsons, Pink Floyd, Mike Ratledge, T. Rex, Carlos Santana, Grace Slick, Al Stewart, Bill Thompson, Roger Waters, Clarence White, Alan Wilson, Richard Wright en Robert Wyatt

distributeur

M&N Film Distribution

details Stamping ground

in première op

26-06-2020

genres

documentaire en muziek

jaar

1970

speelduur

92 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Stamping ground.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Stamping ground. Hier zie je waar en wanneer Stamping ground in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Stamping ground uit 1970 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Stamping ground wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Stamping ground draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Stamping ground wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Wageningen, Heerlen, Groningen en Den Haag

De film Stamping ground draait in deze bioscopen: Cinerama, De Balie, EYE, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Forum Groningen, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, KINO, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, LUX, Pathé de Kuip en Utrecht City

De recensies van de film Stamping ground staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Stamping ground wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Stamping ground!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Stamping ground, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Stamping ground kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Stamping ground verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Stamping ground. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Stamping ground wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Stamping ground en de regisseur van de film Stamping ground worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.