Spotlight (2015)

De journalistieke onderzoeksafdeling van The Boston Globe stuit op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap die uiteindelijk één van de grootste schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis werd. Tijdens de zoektocht naar de waarheid raken de onderzoekers verwikkeld in een politiek spel, waarin ze ontdekken dat niet alle betrokken partijen dezelfde belangen hebben.

details

2ATIMDb 8.110 128 minuten

recensies Spotlight

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Spotlight online

Pathe Thuis
Spotlight poster van Spotlight cast & crew

kijkwijzer Spotlight

2AT

IMDb Spotlight

IMDb 8.110

cast & crew Spotlight

regisseur

Thomas McCarthy

acteurs

Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Stanley Tucci en Liev Schreiber

scenario

en

producenten

Anonymous Content, Participant Media, First Look International, Open Road Films, Fausto Producciones en Rockline Entertainment

distributeur

Entertainment One Benelux

details Spotlight

in première op

28-01-2016

genre

drama

jaar

2015

speelduur

128 minuten

Spotlight draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spotlight.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spotlight. Hier zie je waar en wanneer Spotlight in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spotlight uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spotlight wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spotlight draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spotlight wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spotlight draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spotlight staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Spotlight wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spotlight!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spotlight, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spotlight kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spotlight verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spotlight. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spotlight wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spotlight en de regisseur van de film Spotlight worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.