Spookuil (2018)

De negenjarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Haar vader is architect en heeft opdrachten uit de hele wereld. Haar moeder is ballerina en vaak van huis voor optredens en danstournees. Eia mist haar familie. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, in plaats van thuis kerst te vieren, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader.

details

1IMDb 7.710 95 minuten

recensies Spookuil

De Volkskrant
Spookuil poster van Spookuil cast & crew

kijkwijzer Spookuil

1

IMDb Spookuil

IMDb 7.710

cast & crew Spookuil

regisseur

Anu Aun

stemmen

Paula Rits, Siim Oskar Ots, Tambet Tuisk, Mirtel Pohla en Priit Võigemast

distributeur

In the Air

details Spookuil

in première op

05-12-2019

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Spookuil draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spookuil.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spookuil. Hier zie je waar en wanneer Spookuil in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spookuil uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spookuil wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spookuil draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spookuil wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spookuil draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spookuil staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Spookuil wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spookuil!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spookuil, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spookuil kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spookuil verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spookuil. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spookuil wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spookuil en de regisseur van de film Spookuil worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.