Spionnengeheimen (2019)

Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen.

details

2GAIMDb 6.810 101 minuten
Spionnengeheimen poster van Spionnengeheimen cast & crew

kijkwijzer Spionnengeheimen

2GA

IMDb Spionnengeheimen

IMDb 6.810

cast & crew Spionnengeheimen

regisseurs

Nick Bruno en Troy Quane

stemmen

John Williams, Buddy Vedder en Défano Holwijn

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Spionnengeheimen

in première op

25-12-2019

genres

animatie en komedie

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Deze week zijn er voor Spionnengeheimen geen voorstellingen in Purmerend

Dit is de biosagenda van de film Spionnengeheimen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spionnengeheimen.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spionnengeheimen uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Spionnengeheimen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spionnengeheimen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht, Den Bosch, Amersfoort, Nijmegen, Doetinchem, Groningen, Delft, Maastricht, Apeldoorn, Etten-Leur, Enschede, Kerkrade, Huizen, Eindhoven, Den Haag, Zaandam, Ede, Haarlem, Tilburg, Almere, Zoetermeer, Spijkenisse, Hoogeveen, Leeuwarden, Vlaardingen, Arnhem, Alphen a/d Rijn, Zwolle, Hoofddorp, Gorinchem, Bergen op Zoom, Woerden, Vlissingen, Leiden, Alkmaar, Steenwijk, Hoogezand en Zutphen

De film Spionnengeheimen draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Cine-Service, CineCity, Cinema Kiek in de Pot, Cinemajestic, Cinerama, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Trianon, Vue Alkmaar, Vue Alphen a/d Rijn, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Arnhem, Vue Den Bosch, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Gorinchem, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Kerkrade, Vue Steenwijk en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Spionnengeheimen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score van de film Spionnengeheimen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spionnengeheimen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spionnengeheimen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spionnengeheimen kopen.

De filmtijden van de film Spionnengeheimen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Spionnengeheimen. Ook de kijkwijzer van de film Spionnengeheimen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spionnengeheimen en de regisseur van de film Spionnengeheimen worden ook vermeld.