Spike & De Magische Steen (2019)

De dieren in het bos komen erachter dat hun watervoorraad en de waterbron bijna op zijn. De enige manier voor de dieren om op hun plekje in het bos voort te kunnen leven is door de magische watersteen uit de klauwen te halen van degene die deze ooit heeft gestolen: de gemene berenkoning Bantur. Egeltje Spike voelt zich geroepen om het bos en de dieren te redden en gaat op pad om de magische watersteen terug te halen.

details

2AIMDb 5.610 82 minuten

recensies Spike & De Magische Steen

NRC

kijk Spike & De Magische Steen online

Pathe Thuis
Spike & De Magische Steen poster van Spike & De Magische Steen cast & crew

kijkwijzer Spike & De Magische Steen

2A

IMDb Spike & De Magische Steen

IMDb 5.610

cast & crew Spike & De Magische Steen

regisseurs

Regina Welker en Nina Wels

stemmen

Vajèn van den Bosch, Dorian Bindels, Johnny Kraaijkamp, Murth Mossel, Hero Muller en Peggy Vrijens

distributeur

Independent Films

details Spike & De Magische Steen

in première op

12-02-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

82 minuten

Spike & De Magische Steen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spike & De Magische Steen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spike & De Magische Steen. Hier zie je waar en wanneer Spike & De Magische Steen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spike & De Magische Steen uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spike & De Magische Steen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spike & De Magische Steen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spike & De Magische Steen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spike & De Magische Steen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spike & De Magische Steen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Spike & De Magische Steen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spike & De Magische Steen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spike & De Magische Steen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spike & De Magische Steen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spike & De Magische Steen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spike & De Magische Steen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spike & De Magische Steen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spike & De Magische Steen en de regisseur van de film Spike & De Magische Steen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.