Spider-Man: Far From Home (2019)

Peter Parker, de vriendelijke superheld, besluit om met zijn vrienden mee te gaan op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen.

details

4GIMDb 7.510 129 minuten

recensies Spider-Man: Far From Home

De Volkskrant

kijk Spider-Man: Far From Home online

Pathe Thuis
Spider-Man: Far From Home poster van Spider-Man: Far From Home cast & crew

kijkwijzer Spider-Man: Far From Home

4G

IMDb Spider-Man: Far From Home

IMDb 7.510

cast & crew Spider-Man: Far From Home

regisseur

Jon Watts

acteurs

Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, Jake Gyllenhaal, J.B. Smoove, Jacob Batalon, JB Smoove, Marisa Tomei en Martin Starr

scenario

en

producenten

Kevin Feige en Amy Pascal

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Spider-Man: Far From Home

in première op

04-07-2019

genres

actie, avontuur en komedie

jaar

2019

speelduur

129 minuten

Spider-Man: Far From Home draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spider-Man: Far From Home.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spider-Man: Far From Home. Hier zie je waar en wanneer Spider-Man: Far From Home in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spider-Man: Far From Home uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spider-Man: Far From Home wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spider-Man: Far From Home draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spider-Man: Far From Home wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spider-Man: Far From Home draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spider-Man: Far From Home staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Spider-Man: Far From Home wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spider-Man: Far From Home!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spider-Man: Far From Home, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spider-Man: Far From Home kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spider-Man: Far From Home verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spider-Man: Far From Home. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spider-Man: Far From Home wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spider-Man: Far From Home en de regisseur van de film Spider-Man: Far From Home worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.