Sound of Metal (2019)

Geluid is alles in het leven van Ruben. Dat begint met de gemoedelijke jazz waarmee hij opstaat, en bouwt op naar de snoeiharde drumsets die hij er iedere avond uit ramt in de optredens van de noiseband die hij heeft met zijn vriendin en bandgenote Lou. Maar als hij plotseling doof wordt, zet dat de precaire balans van hun nomadische rockleven op scherp. Wie is Ruben nog, als datgene waarop hij zijn identiteit heeft gebouwd wegvalt?

details

IMDb 7.810 120 minuten

recensies Sound of Metal

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Sound of Metal online

Pathe Thuis
Sound of Metal poster van Sound of Metal cast & crew

IMDb Sound of Metal

IMDb 7.810

cast & crew Sound of Metal

regisseur

Darius Marder

acteurs

Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, Lauren Ridloff, Mathieu Amalric, Domenico Toledo, Chelsea Lee, Shaheem Sanchez, Chris Perfetti, Bill Thorpe, Michael Tow, William Xifaras, Rena Maliszewski, Tom Kemp, Elan Sicroff, Jeremy Lee Stone, Ezra Marder, Hartmut Teuber, Hillary Baack, Joe Toledo, Adam Preston, Jonathon LeJeune, Sean Powell, Dani Miller, Alex Kilgore, Marisa Defranco, Jamie Ghazarian, Arthur H., Samantha Kelly, Alan Resnic, Clare Severinghaus, David Arthur Sousa, Romulus Stoicescu en Thomas O'Brien Vallor

details Sound of Metal

jaar

2019

speelduur

120 minuten

Sound of Metal draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sound of Metal.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sound of Metal. Hier zie je waar en wanneer Sound of Metal in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sound of Metal uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sound of Metal wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sound of Metal draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sound of Metal wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sound of Metal draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sound of Metal staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sound of Metal wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sound of Metal!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sound of Metal, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sound of Metal kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sound of Metal verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sound of Metal. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sound of Metal wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sound of Metal en de regisseur van de film Sound of Metal worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.