Sonja: The White Swan (2018)

Trailer van Sonja: The White Swanhttps://img.youtube.com/vi/N-imiqgV9aA/0.jpg2021-09-17T03:54:46+02:00Trailer van Sonja: The White Swan

Waargebeurd verhaal over de Noorse Sonja Henie, één van de grootste kunstschaatssters ter wereld. Op drie opeenvolgende Winterspelen won ze Olympisch Goud met deze door haar 'uitgevonden' sport. In 1936 vertrekt ze naar Hollywood waar ze de best betaalde Hollywood actrice werd. Het is het opmerkelijke verhaal van een fascinerende vrouw die er alles aan doet om in de spotlight te blijven staan.

details Sonja: The White Swan

4HIMDb 5.910870 113 minuten

recensies Sonja: The White Swan

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Sonja: The White Swan poster van Sonja: The White Swan cast & crew

kijkwijzer Sonja: The White Swan

4H

IMDb Sonja: The White Swan

IMDb 5.910870

cast & crew Sonja: The White Swan

regisseur

Anne Sewitsky

acteurs

Ine Marie Wilmann, Valene Kane, Eldar Skar, Anders Mordal en Anneke von der Lippe

distributeur

Arti Film

details Sonja: The White Swan

in première op

31-10-2019

genres

drama, historisch en biografisch

jaar

2018

speelduur

113 minuten

Sonja: The White Swan draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sonja: The White Swan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sonja: The White Swan. Hier zie je waar en wanneer Sonja: The White Swan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sonja: The White Swan uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sonja: The White Swan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sonja: The White Swan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sonja: The White Swan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sonja: The White Swan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sonja: The White Swan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Sonja: The White Swan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sonja: The White Swan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sonja: The White Swan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sonja: The White Swan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sonja: The White Swan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sonja: The White Swan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sonja: The White Swan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sonja: The White Swan en de regisseur van de film Sonja: The White Swan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.