Sonic (NL) (2019)

Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

details

3AIMDb 6.510 99 minuten

recensies Sonic (NL)

De Volkskrant

kijk Sonic (NL) online

Pathe Thuis
Sonic (NL) poster van Sonic (NL) cast & crew

kijkwijzer Sonic (NL)

3A

IMDb Sonic (NL)

IMDb 6.510

cast & crew Sonic (NL)

regisseur

Jeff Fowler

stem

Najib Amhali

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Sonic (NL)

in première op

13-02-2020

genres

live action en actie

jaar

2019

taal

Nederlandse versie

speelduur

99 minuten

Sonic (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sonic (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sonic (NL). Hier zie je waar en wanneer Sonic (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sonic (NL) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sonic (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sonic (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sonic (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sonic (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sonic (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sonic (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sonic (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sonic (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sonic (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sonic (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sonic (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sonic (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sonic (NL) en de regisseur van de film Sonic (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.