Songs of Repression (2020)

verwacht op 21 oktober 2021

Documentaire; aan de voet van het Chileense Andesgebergte ligt een idyllische Duitse kolonie. De pracht van de plek verbergt echter een afschuwelijk verleden. In 1961 emigreerden de Duitse prediker Paul Schaefer en zijn gemeenschap naar Chili om daar de armen te helpen. Ze richtten de Colonia Dignidad op, die al snel veranderde in een gesloten sekte waar waardigheid ver te zoeken was. Songs of Repression onderzoekt hoe de overgebleven bewoners van de gemeenschap omgaan met 45 jaar kindermisbruik, collectieve afranselingen en slavernij-achtige taferelen.

details

1IMDb 6.810 90 minuten

recensies Songs of Repression

De Filmkrant
Songs of Repression poster van Songs of Repression cast & crew

kijkwijzer Songs of Repression

1

IMDb Songs of Repression

IMDb 6.810

cast & crew Songs of Repression

regisseurs

Marianne Hougen-Moraga en Estephan Wagner

distributeur

Gusto Entertainment

details Songs of Repression

in première op

21-10-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Songs of Repression.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Songs of Repression. Hier zie je waar en wanneer Songs of Repression in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Songs of Repression uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Songs of Repression wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Songs of Repression draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Songs of Repression wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Songs of Repression draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Songs of Repression staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Songs of Repression wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Songs of Repression!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Songs of Repression, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Songs of Repression kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Songs of Repression verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Songs of Repression. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Songs of Repression wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Songs of Repression en de regisseur van de film Songs of Repression worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.