Solaris (1972)

Wanneer een psycholoog aankomt op een ruimtestation dat een baan maakt om de oceaanplaneet Solaris, ontdekt hij dat de commandant van een expeditie naar de planeet op mysterieuze wijze overleden is. Ook andere astronauten gedragen zich vreemd. Dan vertoont zijn al zeven jaar overleden echtgenote zich merkwaardigerwijs op het schip.

details

3AHIMDb 8.110 167 minuten
Solaris poster van Solaris cast & crew

kijkwijzer Solaris

3AH

IMDb Solaris

IMDb 8.110

cast & crew Solaris

regisseur

Andrej Tarkovski

acteurs

Donatas Banionis, Natalya Bondarchuk en Jüri Järvet

distributeur

EYE Filmmuseum

details Solaris

in première op

19-09-2019

genres

drama en sciencefiction

jaar

1972

speelduur

167 minuten

Solaris draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Solaris.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Solaris. Hier zie je waar en wanneer Solaris in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Solaris uit 1972 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Solaris wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Solaris draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Solaris wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Solaris draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Solaris staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Solaris wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Solaris!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Solaris, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Solaris kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Solaris verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Solaris. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Solaris wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Solaris en de regisseur van de film Solaris worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.