Solan & Ludwig gaan naar de maan (2019)

In de internationale wedloop naar de maan wordt de Noorse missie geleid door de briljante uitvinder Reodor uit het dorp Flaklypa. Wat zou er met Nolan de Ekster als de dappere astronaut mis kunnen gaan? Best een beetje, eigenlijk - tijdens de gedurfde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda's onthuld en niets lijkt te werken zoals gepland.

details

1IMDb 6.610 80 minuten
Solan & Ludwig gaan naar de maan poster van Solan & Ludwig gaan naar de maan cast & crew

kijkwijzer Solan & Ludwig gaan naar de maan

1

IMDb Solan & Ludwig gaan naar de maan

IMDb 6.610

cast & crew Solan & Ludwig gaan naar de maan

regisseur

Rasmus A. Sivertsen

stemmen

Dennis Willekens, Hero Muller, Mitchell van den Dungen Bille, Rutger le Poole, Frédérique Sluyterman van Loo, Lucas Dietens en Frank Hoelen

distributeur

Just Film Distribution

details Solan & Ludwig gaan naar de maan

in première op

09-10-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

80 minuten

Solan & Ludwig gaan naar de maan draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan. Hier zie je waar en wanneer Solan & Ludwig gaan naar de maan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Solan & Ludwig gaan naar de maan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Solan & Ludwig gaan naar de maan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Solan & Ludwig gaan naar de maan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Solan & Ludwig gaan naar de maan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Solan & Ludwig gaan naar de maan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Solan & Ludwig gaan naar de maan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan en de regisseur van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.