Snowpiercer (2013)

Het is 2031. Een nieuwe ijstijd heeft bijna het menselijke ras uitgeroeid. Aan boord van sneltrein ‘snowpiercer’ razen de laatste overlevenden non-stop de aarde over. In de achterste wagons houden de armste reizigers zich op in een getto. Zij snakken naar de weelde van de voorste wagons, waar de rijke elite zich ophoudt. Met de getergde Curtis voorop hopen ze zich een weg naar voren te kunnen vechten.

details

IMDb 7.110 126 minuten

recensies Snowpiercer

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Snowpiercer online

Pathe Thuis
Snowpiercer poster van Snowpiercer cast & crew

IMDb Snowpiercer

IMDb 7.110

cast & crew Snowpiercer

regisseur

Joon-ho Bong

acteurs

Chris Evans, Kang-ho Song en Ed Harris

scenario

en

producenten

Opus Pictures, SnowPiercer en Moho Films

distributeur

Remain in Light

details Snowpiercer

in première op

03-04-2014

jaar

2013

speelduur

126 minuten

Snowpiercer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Snowpiercer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Snowpiercer. Hier zie je waar en wanneer Snowpiercer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Snowpiercer uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Snowpiercer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Snowpiercer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Snowpiercer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Snowpiercer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Snowpiercer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Snowpiercer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Snowpiercer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Snowpiercer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Snowpiercer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Snowpiercer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Snowpiercer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Snowpiercer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Snowpiercer en de regisseur van de film Snowpiercer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.