Siv gaat logeren (2016)

De zevenjarige Siv gaat voor het eerst in haar leven logeren bij Cerisia, het nieuwe meisje in de klas. 's Avonds zijn veel dingen al een beetje anders dan Siv gewend is, maar 's nachts wordt het pas echt vreemd.

details

1TIMDb 5.210 76 minuten

recensies Siv gaat logeren

De Volkskrant De Filmkrant
Siv gaat logeren poster van Siv gaat logeren cast & crew

kijkwijzer Siv gaat logeren

1T

IMDb Siv gaat logeren

IMDb 5.210

cast & crew Siv gaat logeren

regisseurs

Catti Lene Edfeldt en Lena Hanno Clyne

stemmen

Maike Meijer, Margot Ros, Stefan Rokebrand, Ricky Koole, Nyncke Beekhuyzen, Puck van Stijn, Fay Bakker en Nick van Geest

scenario

producent

Twin Film

distributeur

Twin Film

details Siv gaat logeren

in première op

12-10-2016

genres

familiefilm en jeugd

jaar

2016

speelduur

76 minuten

Siv gaat logeren draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Siv gaat logeren.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Siv gaat logeren. Hier zie je waar en wanneer Siv gaat logeren in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Siv gaat logeren uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Siv gaat logeren wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Siv gaat logeren draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Siv gaat logeren wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Siv gaat logeren draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Siv gaat logeren staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Siv gaat logeren wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Siv gaat logeren!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Siv gaat logeren, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Siv gaat logeren kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Siv gaat logeren verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Siv gaat logeren. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Siv gaat logeren wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Siv gaat logeren en de regisseur van de film Siv gaat logeren worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.