Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht (2018)

De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten.

details

1IMDb 6.210 67 minuten
Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht poster van Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht cast & crew

kijkwijzer Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

1

IMDb Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

IMDb 6.210

cast & crew Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

regisseur

Armando de Boer

acteur

Wilbert Gieske

scenario

en

distributeur

Dutch FilmWorks

details Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

in première op

17-10-2018

genre

familiefilm

jaar

2018

speelduur

67 minuten

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht. Hier zie je waar en wanneer Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht en de regisseur van de film Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.