Sing (NL) (2016)

De koala Buster Moon is de eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetje; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.

details

2AIMDb 7.110 108 minuten

recensies Sing (NL)

De Volkskrant

kijk Sing (NL) online

Netflix Pathe Thuis
Sing (NL) poster van Sing (NL) cast & crew

kijkwijzer Sing (NL)

2A

IMDb Sing (NL)

IMDb 7.110

cast & crew Sing (NL)

regisseur

Garth Jennings

stemmen

Fedja van Huêt, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Tim Douwsma, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers, Nurlaila Karim, Jeroen Nieuwenhuize, Giel Beelen en Buddy Vedder

distributeur

Universal Pictures International

details Sing (NL)

in première op

14-12-2016

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2016

taal

Nederlandse versie

speelduur

108 minuten

Sing (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sing (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sing (NL). Hier zie je waar en wanneer Sing (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sing (NL) uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sing (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sing (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sing (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sing (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sing (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sing (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sing (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sing (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sing (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sing (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sing (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sing (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sing (NL) en de regisseur van de film Sing (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.