Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Sing me a Song (2019)

Documentaire waarin Peyangki wordt opgezocht in Bhutan. Inmiddels is hij achttien jaar en niet meer zo toegewijd aan zijn studies. Hij brengt veel vrije tijd door op zijn mobiele telefoon met het spelen van videogames, scrollen op het internet of het videochatten met zijn aanstaande vriendin, Ugyen Pelden. Peyangki denkt erover om het klooster te verlaten, maar internetliefdes hebben zo hun beperkingen.

Vervolg op Happiness.

details

1IMDb 7.010 100 minuten

recensies Sing me a Song

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Sing me a Song online

Picl
Sing me a Song poster van Sing me a Song cast & crew

kijkwijzer Sing me a Song

1

IMDb Sing me a Song

IMDb 7.010

cast & crew Sing me a Song

regisseur

Thomas Balmès

acteurs

Peyangki en Ugyen Pelden

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Sing me a Song

in première op

30-07-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Sing me a Song draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sing me a Song.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sing me a Song. Hier zie je waar en wanneer Sing me a Song in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sing me a Song uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sing me a Song wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sing me a Song draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sing me a Song wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sing me a Song draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sing me a Song staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Sing me a Song wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sing me a Song!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sing me a Song, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sing me a Song kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sing me a Song verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sing me a Song. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sing me a Song wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sing me a Song en de regisseur van de film Sing me a Song worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.