Sing 2 (2020)

verwacht op 8 december 2021

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Sing 2 poster van Sing 2 cast & crew

cast & crew Sing 2

regisseur

Garth Jennings

stemmen

Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Nick Kroll, Tori Kelly, Bono, Halsey, Pharrell Williams, Bobby Canavale, Letitia Wright, Eric André, Chelsea Peretti, Eric Andre en Bobby Cannavale

distributeur

Universal Pictures International

details Sing 2

in première op

08-12-2021

genres

animatie en komedie

jaar

2020

Dit is de bioscoopagenda van de film Sing 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sing 2. Hier zie je waar en wanneer Sing 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sing 2 uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sing 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sing 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sing 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sing 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sing 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Sing 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sing 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sing 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sing 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sing 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sing 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sing 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sing 2 en de regisseur van de film Sing 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.