Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Silence of the Tides (2019)

Documentiare waarin waarin de continue ‘ademhaling’ van het Waddengebied centraal staat. Een film over getijden, steeds terugkerende cycli en contrasten. Over de relatie tussen mens en natuur, tegen een decor, van mist, wind, water en land, het constant veranderend licht en altijd aanwezige horizon.

details

1IMDb 8.210 102 minuten

recensies Silence of the Tides

De Filmkrant NRC
Silence of the Tides poster van Silence of the Tides cast & crew

kijkwijzer Silence of the Tides

1

IMDb Silence of the Tides

IMDb 8.210

cast & crew Silence of the Tides

regisseur

Pieter-Rim de Kroon

acteurs

Birgit Wildeman, Johann Petersen, Jan van Rees, Freek Töpfer, Bote Teerling, Eva Kok, Ezra Goudzwaard, Alexandra Hector, Jan Willem Bakker, Anton Bakker, Sander Holthuijsen, Job ten Horn, Angelica Kühn, Ralf Lukkien, Jorgen Nommensen, Bianca Rasch, Lotte Sanders, Maria Schiffer en Werner Zuurman

distributeur

Windmill Film

details Silence of the Tides

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

102 minuten

Deze week zijn er voor Silence of the Tides geen voorstellingen in Groningen

Silence of the Tides draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Silence of the Tides.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Silence of the Tides. Hier zie je waar en wanneer Silence of the Tides in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Silence of the Tides uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Silence of the Tides wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Silence of the Tides draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Silence of the Tides wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Silence of the Tides draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Silence of the Tides staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Silence of the Tides wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Silence of the Tides!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Silence of the Tides, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Silence of the Tides kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Silence of the Tides verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Silence of the Tides. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Silence of the Tides wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Silence of the Tides en de regisseur van de film Silence of the Tides worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.