Sidik en de panter (2019)

Documentaire; Sidik trekt al vijfentwintig jaar door het ruige berglandschap van Koerdisch Noord-Irak op zoek naar eventuele bewijzen voor de aanwezigheid van de Perzische panter. Uitgerust met verrekijker en wandelstok reist hij als een pelgrim door de heuvels.

details

1IMDb 7.210 83 minuten

recensies Sidik en de panter

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Sidik en de panter online

Picl
Sidik en de panter poster van Sidik en de panter cast & crew

kijkwijzer Sidik en de panter

1

IMDb Sidik en de panter

IMDb 7.210

cast & crew Sidik en de panter

regisseur

Reber Dosky

acteur

Sidik Barzani

scenario

producent

Jos de Putter

distributeur

Amstelfilm

details Sidik en de panter

in première op

10-09-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

83 minuten

Sidik en de panter draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sidik en de panter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sidik en de panter. Hier zie je waar en wanneer Sidik en de panter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sidik en de panter uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sidik en de panter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sidik en de panter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sidik en de panter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sidik en de panter draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sidik en de panter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Sidik en de panter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sidik en de panter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sidik en de panter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sidik en de panter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sidik en de panter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sidik en de panter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sidik en de panter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sidik en de panter en de regisseur van de film Sidik en de panter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.