Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Sibyl (2019)

Psychotherapeut Sibyl neemt het besluit om een groot deel van haar patiënten af te zeggen om weer te gaan schrijven. Haar plannen worden echter gedwarsboomd door Margot, een jonge gepassioneerde actrice die flink in de problemen zit en bij Sibyl smeekt om een afspraak. Margot is bezig met nieuwe filmopnames en heeft een affaire met haar tegenspeler Igor van wie zij nu zwanger is. Igor zelf is getrouwd met de regisseuse van de film. Sibyl raakt steeds dieper verwikkeld in het leven van Margot en wordt hierdoor geconfronteerd met haar eigen woelige verleden.

details

5STHIMDb 5.810 100 minuten

recensies Sibyl

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Sibyl online

Pathe Thuis
Sibyl poster van Sibyl cast & crew

kijkwijzer Sibyl

5STH

IMDb Sibyl

IMDb 5.810

cast & crew Sibyl

regisseur

Justine Triet

acteurs

Virginie Efira, Adèle Exarchopoulos en Gaspard Ulliel

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Sibyl

in première op

20-08-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Sibyl draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sibyl.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sibyl. Hier zie je waar en wanneer Sibyl in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sibyl uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sibyl wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sibyl draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sibyl wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sibyl draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sibyl staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Sibyl wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sibyl!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sibyl, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sibyl kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sibyl verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sibyl. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sibyl wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sibyl en de regisseur van de film Sibyl worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.