Sibel (2018)

Sibel woont samen met haar alleenstaande vader Emin en haar jongere zus Fatma. Sibel kan niet praten, maar ze communiceert door de gefloten taal van haar voorouders te gebruiken. In de afgelegen gemeenschap wordt ze als een paria behandeld omdat ze 'pech' brengt. Waaruit die ‘pech’ bestaat kan niemand duidelijk verwoorden maar heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Sibel vanwege haar handicap nooit een man zal vinden en geen kinderen zal krijgen. Sibel probeert op alle mogelijke manieren de aandacht te trekken van haar dorpsgenoten.

details

4IMDb 7.010 95 minuten

recensies Sibel

De Filmkrant
Sibel poster van Sibel cast & crew

kijkwijzer Sibel

4

IMDb Sibel

IMDb 7.010

cast & crew Sibel

regisseurs

Guillaume Giovanetti en Çağla Zencirci

acteurs

Erkan Kolçak Köstendil en Damla Sönmez

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Sibel

in première op

05-03-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor Sibel geen voorstellingen in Amsterdam

Dit is de biosagenda van de film Sibel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sibel.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sibel uit 2018 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Sibel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sibel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum, Bussum, Vlissingen, Zaandam, Groningen, Alkmaar, Amersfoort, Hoorn, Zutphen en Terneuzen

De film Sibel draait in deze bioscopen: CineCity, CineCity, Cinema Oostereiland, De Fabriek, De Lieve Vrouw, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmtheater Hilversum, Forum Groningen en Luxor Theater

De recensies van de film Sibel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score van de film Sibel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sibel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sibel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sibel kopen.

De filmtijden van de film Sibel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Sibel. Ook de kijkwijzer van de film Sibel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sibel en de regisseur van de film Sibel worden ook vermeld.