Sibel (2018)

Sibel kan niet praten, maar ze communiceert door de gefloten taal van haar voorouders te gebruiken. In de afgelegen gemeenschap wordt ze als een paria behandeld omdat ze 'pech' brengt. Waaruit die ‘pech’ bestaat kan niemand duidelijk verwoorden maar heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Sibel vanwege haar handicap nooit een man zal vinden en geen kinderen zal krijgen. Sibel probeert op alle mogelijke manieren de aandacht te trekken van haar dorpsgenoten.

details

4IMDb 6.910 95 minuten

kijk Sibel online

Picl
Sibel poster van Sibel cast & crew

kijkwijzer Sibel

4

IMDb Sibel

IMDb 6.910

cast & crew Sibel

regisseurs

Guillaume Giovanetti en Çağla Zencirci

acteurs

Erkan Kolçak Köstendil en Damla Sönmez

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Sibel

in première op

05-03-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Sibel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sibel. Hier zie je waar en wanneer Sibel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sibel uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sibel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sibel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sibel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Emmen

De film Sibel draait in deze bioscopen: Kinepolis Emmen

De recensies van de film Sibel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Sibel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sibel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sibel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sibel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sibel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sibel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sibel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sibel en de regisseur van de film Sibel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.