Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Shoplifters (2018)

Een gezin vol kleine criminelen kidnapt een jong meisje om haar te redden van verwaarlozing door haar echte ouders. Echter, gaandeweg blijkt dat de onderlinge banden anders liggen.

details

3STIMDb 8.010 120 minuten

recensies Shoplifters

De Filmkrant NRC

kijk Shoplifters online

Picl Pathe Thuis
Shoplifters poster van Shoplifters cast & crew

kijkwijzer Shoplifters

3ST

IMDb Shoplifters

IMDb 8.010

cast & crew Shoplifters

regisseur

Hirokazu Koreeda

acteurs

Lily Franky, Jyo Kairi, Ando Sakura, Matsuoka Mayu, Kiki Kilin en Sasaki Miyu

distributeur

September Film Distribution

details Shoplifters

in première op

13-12-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

120 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Shoplifters.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Shoplifters. Hier zie je waar en wanneer Shoplifters in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Shoplifters uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Shoplifters wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Shoplifters draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Shoplifters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Shoplifters draait in deze bioscopen: LAB111

De recensies van de film Shoplifters staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Shoplifters wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Shoplifters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shoplifters, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Shoplifters kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Shoplifters verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Shoplifters. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Shoplifters wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Shoplifters en de regisseur van de film Shoplifters worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.