Shirley (2020)

Het jonge stel Fred en Rose krijgen een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw, de beruchte horror auteur Shirley Jackson, past. Hoewel Rose met afgrijzen het ongebruikelijke huishouden van het excentrieke koppel bijhoudt, ontstaat er toch een zeer bijzondere band tussen haar en Shirley.

details

4SAIMDb 6.210 107 minuten

recensies Shirley

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Shirley online

Picl Pathe Thuis
Shirley poster van Shirley cast & crew

kijkwijzer Shirley

4SA

IMDb Shirley

IMDb 6.210

cast & crew Shirley

regisseur

Josephine Decker

acteurs

Elisabeth Moss, Michael Stuhlbarg, Odessa Young en Logan Lerman

scenario

distributeur

September Film Distribution

details Shirley

in première op

17-09-2020

genres

drama, biografisch en thriller

jaar

2020

speelduur

107 minuten

Shirley draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Shirley.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Shirley. Hier zie je waar en wanneer Shirley in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Shirley uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Shirley wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Shirley draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Shirley wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Shirley draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Shirley staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Shirley wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Shirley!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shirley, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Shirley kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Shirley verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Shirley. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Shirley wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Shirley en de regisseur van de film Shirley worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.