Shaun het schaap: de film (2014)

Shauns kattenkwaad zorgt ervoor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden.

details

1IMDb 7.310 85 minuten

recensies Shaun het schaap: de film

De Volkskrant

kijk Shaun het schaap: de film online

Pathe Thuis
Shaun het schaap: de film poster van Shaun het schaap: de film cast & crew

kijkwijzer Shaun het schaap: de film

1

IMDb Shaun het schaap: de film

IMDb 7.310

cast & crew Shaun het schaap: de film

regisseurs

Mark Burton en Richard Starzak

acteurs

Omid Djalili, Justin Fletcher, John Sparkes en Richard Webber

scenario

en

producenten

StudioCanal en Aardman Animations

distributeur

Lumière

details Shaun het schaap: de film

in première op

25-03-2015

genre

animatie

jaar

2014

speelduur

85 minuten

Shaun het schaap: de film draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Shaun het schaap: de film.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Shaun het schaap: de film. Hier zie je waar en wanneer Shaun het schaap: de film in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Shaun het schaap: de film uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Shaun het schaap: de film wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Shaun het schaap: de film draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Shaun het schaap: de film wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Shaun het schaap: de film draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Shaun het schaap: de film staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Shaun het schaap: de film wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Shaun het schaap: de film!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shaun het schaap: de film, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Shaun het schaap: de film kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Shaun het schaap: de film verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Shaun het schaap: de film. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Shaun het schaap: de film wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Shaun het schaap: de film en de regisseur van de film Shaun het schaap: de film worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.