Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Seven (1995)

Detective William Somerset gaat over zeven dagen met pensioen. Hij krijgt David Mills onder zijn hoede om in te werken als zijn opvolger. Ze stuiten al snel op een aantal gruwelijke moordzaken die door het thema 'de zeven hoofdzonden' met elkaar verbonden zijn.

details

IMDb 8.610 127 minuten

recensies Seven

De Filmkrant

kijk Seven online

Netflix Pathe Thuis
Seven poster van Seven cast & crew

IMDb Seven

IMDb 8.610

cast & crew Seven

regisseur

David Fincher

acteurs

Morgan Freeman, Andrew Kevin Walker, Daniel Zacapa, Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, John Cassini, Bob Mack, Peter Crombie, Reg E. Cathey, R. Lee Ermey, George Christy, Endre Hules, Hawthorne James, William Davidson, Bob Collins, Jimmy Dale Hartsell, Richard Roundtree, Charline Su, Dominique Jennings, Allan Kolman, Beverly Burke, Gene Borkan, Julie Araskog, Mario Di Donato, Alfonso Freeman, John C. McGinley, Harrison White, Bob Stephenson, Michael Reid MacKay, Kevin Spacey, Richard Portnow, Tudor Sherrard, Mark Boone Junior, Pamala Tyson, Lennie Loftin, Sarah Reinhardt, Emily Wagner, Martin Serene, Michael Massee, David Correia, Ron Blair, Jennifer Mueller, Leland Orser, Lexie Bigham, Evan Mirand, Paul Eckstein, Harris Savides, Rachel Flanagan, Heidi Schanz, Brian Evers, Shannon Wilcox, Richard Schiff, James Deeth, John Santin, Charles A. Tamburro, Richmond Arquette, Duffy Gaver, Charles S. Dutton, Gregory Fennell en Arthur Max

details Seven

jaar

1995

speelduur

127 minuten

Seven draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Seven.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Seven. Hier zie je waar en wanneer Seven in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Seven uit 1995 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Seven wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Seven draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Seven wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Seven draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Seven staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Seven wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Seven!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Seven, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Seven kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Seven verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Seven. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Seven wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Seven en de regisseur van de film Seven worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.