Searching (2018)

Wanneer Margot, de zestienjarige dochter van David Kim vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.

details

3ATIMDb 7.610 102 minuten

recensies Searching

De Volkskrant

kijk Searching online

Pathe Thuis
Searching poster van Searching cast & crew

kijkwijzer Searching

3AT

IMDb Searching

IMDb 7.610

cast & crew Searching

regisseur

Aneesh Chaganty

acteurs

John Cho, Debra Messing, Michelle La en Joseph Lee

scenario

en

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Searching

in première op

06-09-2018

genres

drama en thriller

jaar

2018

speelduur

102 minuten

Searching draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Searching.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Searching. Hier zie je waar en wanneer Searching in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Searching uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Searching wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Searching draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Searching wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Searching draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Searching staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Searching wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Searching!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Searching, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Searching kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Searching verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Searching. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Searching wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Searching en de regisseur van de film Searching worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.