Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Scary Stories (2019)

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven. Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven.

details

6GAIMDb 6.210 108 minuten

kijk Scary Stories online

Pathe Thuis
Scary Stories poster van Scary Stories cast & crew

kijkwijzer Scary Stories

6GA

IMDb Scary Stories

IMDb 6.210

cast & crew Scary Stories

regisseur

André Øvredal

acteurs

Dean Norris, Lorraine Toussaint en Gil Bellows

scenario

distributeur

WW Entertainment

details Scary Stories

in première op

08-08-2019

genre

horror

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Scary Stories draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Scary Stories.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Scary Stories. Hier zie je waar en wanneer Scary Stories in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Scary Stories uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Scary Stories wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Scary Stories draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Scary Stories wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Scary Stories draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Scary Stories staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Scary Stories wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Scary Stories!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Scary Stories, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Scary Stories kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Scary Stories verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Scary Stories. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Scary Stories wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Scary Stories en de regisseur van de film Scary Stories worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.