Safari (2016)

Een vakantiefilm over moord, zo noemt Ulrich Seidl zijn uiterst ongemakkelijke documentaire over de trofeejacht van blanke toeristen in Afrika. In gestileerde tableaus brengt hij deze stuitende, zinloze moordpartijen in beeld terwijl de jagende vakantiegangers zich van geen kwaad bewust zijn.

details

6ATIMDb 7.110 91 minuten

recensies Safari

De Filmkrant
Safari poster van Safari cast & crew

kijkwijzer Safari

6AT

IMDb Safari

IMDb 7.110

cast & crew Safari

regisseur

Ulrich Seidl

acteurs

Marita Neemann, Manfred Ellinger, Tina Hofmann, Manuel Eichinger, Inge Ellinger, Gerald Eichinger, Volker Neemann, Eric Müller, Markolf Schmidt en Eva Hofmann

distributeur

EYE Filmmuseum

details Safari

in première op

14-09-2017

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

91 minuten

Safari draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Safari.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Safari. Hier zie je waar en wanneer Safari in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Safari uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Safari wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Safari draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Safari wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Safari draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Safari staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Safari wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Safari!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Safari, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Safari kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Safari verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Safari. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Safari wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Safari en de regisseur van de film Safari worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.