Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Rose Plays Julie (2019)

De Ierse student diergeneeskunde Rose gaat op zoek naar haar biologische ouders. Haar moeder Ellen, nu een succesvolle actrice in Londen, gaf haar destijds op voor adoptie en is tegenwoordig niet happig op contact met haar dochter. Rose gaat echter niet bij de pakken neerzitten.

details

IMDb 6.310 100 minuten

recensies Rose Plays Julie

De Filmkrant

kijk Rose Plays Julie online

Picl Pathe Thuis
Rose Plays Julie poster van Rose Plays Julie cast & crew

IMDb Rose Plays Julie

IMDb 6.310

cast & crew Rose Plays Julie

regisseurs

Joe Lawlor en Christine Molloy

acteurs

Ann Skelly, Orla Brady, Aidan Gillen, Annabell Rickerby, Catherine Walker, Joanne Crawford, Alan Howley, Sadie Soverall, Julien Benoiton, Lily Brand, Esosa Ighodaro, Derry Lawlor, Molly Rose Lawlor, Jack McEvoy, Lochlann O'Mearáin, Sarah Jane Scott en Anna Czarska

details Rose Plays Julie

in première op

07-04-2021

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Rose Plays Julie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rose Plays Julie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rose Plays Julie. Hier zie je waar en wanneer Rose Plays Julie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rose Plays Julie uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rose Plays Julie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rose Plays Julie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rose Plays Julie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rose Plays Julie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rose Plays Julie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Rose Plays Julie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rose Plays Julie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rose Plays Julie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rose Plays Julie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rose Plays Julie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rose Plays Julie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rose Plays Julie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rose Plays Julie en de regisseur van de film Rose Plays Julie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.