Roma (2018)

Jaren '70, Mexico-Stad; een portret van een gezin uit de middenklasse dat gedurende een jaar hoogte- en dieptepunten meemaakt.

details

IMDb 7.710 135 minuten

recensies Roma

NRC De Groene Amsterdammer
Roma poster van Roma cast & crew

IMDb Roma

IMDb 7.710

cast & crew Roma

regisseur

Alfonso Cuarón

acteurs

Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey, Carlos Peralta, Marco Graf, Daniela Demesa, Nancy García García, Verónica García, Andy Cortés, Fernando Grediaga, Jorge Antonio Guerrero, José Manuel Guerrero Mendoza, Latin Lover, Zarela Lizbeth Chinolla Arellano, José Luis López Gómez, Edwin Mendoza Ramírez, Clementina Guadarrama, Enoc Leaño, Nicolás Peréz Taylor Félix, Kjartan Halvorsen, Jennifer Armour, Felix Gomez Amaya, Alejandra Herrera en Alan Del Castillo

details Roma

jaar

2018

speelduur

135 minuten

Roma draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Roma.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Roma. Hier zie je waar en wanneer Roma in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Roma uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Roma wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Roma draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Roma wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Roma draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Roma staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Roma wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Roma!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Roma, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Roma kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Roma verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Roma. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Roma wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Roma en de regisseur van de film Roma worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.