Rocky (1976)

Rocky Balboa is een amateurbokser uit de achterbuurt van Philadelphia. Zijn uitzichtloze leven verandert wanneer hij door de wereldkampioen in de zwaargewichtklasse, wordt uitgedaagd voor een gevecht. Rocky is vastberaden om het vijftien rondes vol te houden.

details

IMDb 8.110 120 minuten

kijk Rocky online

Pathe Thuis
Rocky poster van Rocky cast & crew

IMDb Rocky

IMDb 8.110

cast & crew Rocky

regisseur

John G. Avildsen

acteurs

Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Burgess Meredith, Thayer David, Joe Spinell, Jimmy Gambina, Bill Baldwin, Al Silvani, George Memmoli, Jodi Letizia, Diana Lewis, George O'Hanlon, Larry Carroll, Stan Shaw, Don Sherman, Billy Sands, Pedro Lovell, DeForest Covan, Simmy Bow, Tony Burton, Hank Rolike, Shirley O'Hara, Kathleen Parker, Frank Stallone, Lloyd Kaufman, Jane Marla Robbins, Jack Hollander, Joe Sorbello, Christopher Avildsen, Frankie Van, Lou Fillipo, Paris Eagle, Frank Stallone, Robert L. Tangrea, Peter Glassberg, William E. Ring, Joseph C. Giambelluc, Joe Frazier, Butkus Stallone, Don Cannon, Bobby Cassidy, Randy De La o, Michael Dorn, Arnold Johnson, Daniel King, Robert Leh, Jeri McBride, Stu Nahan, Frank Pesce, Mando Ramos, Lavelle Roby, Bruce A. Simon, Arthur Tovey en Chino 'Fats' Williams

details Rocky

jaar

1976

speelduur

120 minuten

Deze week zijn er voor Rocky geen voorstellingen in Amersfoort

Rocky draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rocky.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rocky. Hier zie je waar en wanneer Rocky in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rocky uit 1976 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rocky wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rocky draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rocky wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rocky draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rocky staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Rocky wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rocky!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rocky, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rocky kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rocky verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rocky. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rocky wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rocky en de regisseur van de film Rocky worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.