Rocks (2019)

De Brits-Nigeriaanse vijftienjarige Shola, ook wel Rocks genoemd, moet van haar docenten op school gaan nadenken over haar toekomst. Rocks is echter vooral bezig met wat zich in haar thuissituatie afspeelt. Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt Rocks de zorg van haar jongere broertje Emmanuel op zich. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor en wordt ze omringd door haar vriendinnen.

details

2GTIMDb 7.510 93 minuten

kijk Rocks online

Picl Pathe Thuis
Rocks poster van Rocks cast & crew

kijkwijzer Rocks

2GT

IMDb Rocks

IMDb 7.510

cast & crew Rocks

regisseur

Sarah Gavron

acteurs

Bukky Bakray, Kosar Ali, D'angelou Osei Kissiedu en Shaneigha-Monik Greyson

details Rocks

genre

drama

jaar

2019

speelduur

93 minuten

Rocks draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rocks.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rocks. Hier zie je waar en wanneer Rocks in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rocks uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rocks wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rocks draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rocks wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rocks draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rocks staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Rocks wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rocks!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rocks, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rocks kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rocks verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rocks. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rocks wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rocks en de regisseur van de film Rocks worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.