Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Roald Dahl’s The Witches (2020)

Een jonge weesjongen gaat eind 1967 bij zijn liefhebbende oma wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

Verfilming van het beroemde boek The Witches van Roald Dahl uit 1983.

details

3AIMDb 5.310 105 minuten

recensies Roald Dahl’s The Witches

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Roald Dahl’s The Witches online

Pathe Thuis
Roald Dahl’s The Witches poster van Roald Dahl’s The Witches cast & crew

kijkwijzer Roald Dahl’s The Witches

3A

IMDb Roald Dahl’s The Witches

IMDb 5.310

cast & crew Roald Dahl’s The Witches

regisseur

Robert Zemeckis

acteurs

Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci en Chris Rock

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Roald Dahl’s The Witches

in première op

25-11-2020

genre

avontuur

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Roald Dahl’s The Witches draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Roald Dahl’s The Witches.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Roald Dahl’s The Witches. Hier zie je waar en wanneer Roald Dahl’s The Witches in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Roald Dahl’s The Witches uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Roald Dahl’s The Witches wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Roald Dahl’s The Witches draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Roald Dahl’s The Witches wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Roald Dahl’s The Witches draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Roald Dahl’s The Witches staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Roald Dahl’s The Witches wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Roald Dahl’s The Witches!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Roald Dahl’s The Witches, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Roald Dahl’s The Witches kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Roald Dahl’s The Witches verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Roald Dahl’s The Witches. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Roald Dahl’s The Witches wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Roald Dahl’s The Witches en de regisseur van de film Roald Dahl’s The Witches worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.