Ring of Dreams (2019)

Documentaire over showworstelen in Nederland, waar jongens en meiden vechten voor hun dromen en proberen te ontsnappen aan hun dagelijkse levens. Pro-wrestler Tengkwa traint nu zelf een nieuwe generatie Nederlandse show-worstel-superhelden, in een wereld waar fantasie en realiteit elkaar kruisen.

details

6IMDb 8.510 70 minuten

recensies Ring of Dreams

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Ring of Dreams poster van Ring of Dreams cast & crew

kijkwijzer Ring of Dreams

6

IMDb Ring of Dreams

IMDb 8.510

cast & crew Ring of Dreams

regisseur

Willem Baptist

acteurs

Tengkwa, Emil Sitoci, Christian Ace, El Chico, Ufo Joe, Jurn Simmons, Dirty Dragan, Scott Valentine, Michael Dante, Young Money Chong, Wesley Croton, Nate Devlin, John Francis, Katrin Grande, Andrei Ivanov, Evers Johnny, Killer Kelly, Sean Lucas, Kid Lux, George Meddleson, Ymah Pain, Maverick Rennson, Kenzo Richards en Santos

distributeur

Herrie Film & TV

details Ring of Dreams

in première op

14-11-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

70 minuten

Ring of Dreams draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ring of Dreams.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ring of Dreams. Hier zie je waar en wanneer Ring of Dreams in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ring of Dreams uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ring of Dreams wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ring of Dreams draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ring of Dreams wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ring of Dreams draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ring of Dreams staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ring of Dreams wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ring of Dreams!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ring of Dreams, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ring of Dreams kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ring of Dreams verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ring of Dreams. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ring of Dreams wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ring of Dreams en de regisseur van de film Ring of Dreams worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.