Rifkin's Festival (2020)

Wanneer een echtpaar het Filmfestival van San Sebastian bezoekt, laat het stel zich meevoeren door de magie van het evenement, de charme van Spanje en de fantasie van de films. Terwijl de echtgenote een affaire heeft met een succesvolle Franse regisseur, wordt de man verliefd op een prachtige Spaanse vrouw uit de streek. Een romantische komedie die met humor de liefde viert.

details

1TIMDb 6.210 92 minuten

recensies Rifkin's Festival

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Rifkin's Festival poster van Rifkin's Festival cast & crew

kijkwijzer Rifkin's Festival

1T

IMDb Rifkin's Festival

IMDb 6.210

cast & crew Rifkin's Festival

regisseur

Woody Allen

acteurs

Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn en Christoph Waltz

scenario

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Rifkin's Festival

in première op

03-12-2020

genres

romantiek en komedie

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Rifkin's Festival draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rifkin's Festival.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rifkin's Festival. Hier zie je waar en wanneer Rifkin's Festival in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rifkin's Festival uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rifkin's Festival wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rifkin's Festival draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rifkin's Festival wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rifkin's Festival draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rifkin's Festival staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Rifkin's Festival wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rifkin's Festival!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rifkin's Festival, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rifkin's Festival kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rifkin's Festival verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rifkin's Festival. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rifkin's Festival wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rifkin's Festival en de regisseur van de film Rifkin's Festival worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.