Riders of Justice (2020)

verwacht op 28 oktober 2021

Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlinger maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan en ook voor Markus wordt het duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag.

details

6GTIMDb 7.610 116 minuten
Riders of Justice poster van Riders of Justice cast & crew

kijkwijzer Riders of Justice

6GT

IMDb Riders of Justice

IMDb 7.610

cast & crew Riders of Justice

regisseur

Anders Thomas Jensen

acteurs

Mads Mikkelsen, Andrea Heick Gadeberg, Nikolaj Lie Kaas, Gustav Lindh, Nicolas Bro, Lars Brygmann en Roland Møller

distributeur

September Film Distribution

details Riders of Justice

in première op

28-10-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

116 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Riders of Justice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Riders of Justice. Hier zie je waar en wanneer Riders of Justice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Riders of Justice uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Riders of Justice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Riders of Justice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Riders of Justice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Riders of Justice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Riders of Justice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Riders of Justice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Riders of Justice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Riders of Justice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Riders of Justice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Riders of Justice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Riders of Justice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Riders of Justice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Riders of Justice en de regisseur van de film Riders of Justice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.