Rear Window (1954)

De professionele fotograaf L.B. Jeffries breekt zijn been tijdens een autorace. Om de tijd te doden kijkt hij vaak met zijn telelens door het raam naar de buren. Hij is ervan overtuigd dat een van zijn buren een moord heeft gepleegd. Hij schakelt vriendin Lisa in om de zaak te onderzoeken.

details

IMDb 8.410 112 minuten
Rear Window poster van Rear Window cast & crew

IMDb Rear Window

IMDb 8.410

cast & crew Rear Window

regisseur

Alfred Hitchcock

acteurs

James Stewart, Grace Kelly, Wendell Corey, Thelma Ritter, Raymond Burr, Judith Evelyn, Ross Bagdasarian, Georgine Darcy, Sara Berner, Frank Cady, Jesslyn Fax, Rand Harper, Irene Winston, Havis Davenport, Jerry Antes, Barbara Bailey, Benny Bartlett, Nick Borgani, Sue Casey, Iphigenie Castiglioni, James Cornell, Don Dunning, Marla English, Bess Flowers, Art Gilmore, Fred Graham, Kathryn Grant, Charles Harvey, Len Hendry, Alfred Hitchcock, Harry Landers, Alan Lee, Mike Mahoney, Jonni Paris, Eddie Parker, Robert Sherman, Dick Simmons, Ralph Smiley, Jack Stoney, Anthony Warde en Gig Young

details Rear Window

jaar

1954

speelduur

112 minuten

Rear Window draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rear Window.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rear Window. Hier zie je waar en wanneer Rear Window in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rear Window uit 1954 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rear Window wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rear Window draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rear Window wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rear Window draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rear Window staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Rear Window wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rear Window!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rear Window, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rear Window kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rear Window verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rear Window. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rear Window wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rear Window en de regisseur van de film Rear Window worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.