Ratatouille (NL) (2007)

Remy is een rat die constant zijn leventje in het dure Franse restaurant Gusteau op het spel zet. Niet alleen vanwege zijn liefde voor lekker eten, maar ook omdat hij dolgraag zelf topkok wil zijn. Wanneer de jonge Linguini, die ondanks zijn gebrek aan talent een baan in de keuken krijgt aangeboden, de talenten van Remy ontdekt, is dat de kans voor de rat om zijn droom uit te laten komen.

details

IMDb 8.010 111 minuten
Ratatouille (NL) poster van Ratatouille (NL) cast & crew

IMDb Ratatouille (NL)

IMDb 8.010

cast & crew Ratatouille (NL)

regisseurs

Brad Bird en Jan Pinkava

acteurs

Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, Brian Dennehy, Peter Sohn, Peter O'Toole, Brad Garrett, Janeane Garofalo, Will Arnett, Julius Callahan, James Remar, John Ratzenberger, Teddy Newton, Tony Fucile, Jake Steinfeld, Brad Bird, Stéphane Roux, Jack Bird, Andrea Boerries, Marco Boerries, Lindsey Collins, Thomas Keller, Bradford Lewis, Lori Richardson en Michael Giacchino

details Ratatouille (NL)

jaar

2007

taal

Nederlandse versie

speelduur

111 minuten

Ratatouille (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ratatouille (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ratatouille (NL). Hier zie je waar en wanneer Ratatouille (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ratatouille (NL) uit 2007 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ratatouille (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ratatouille (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ratatouille (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ratatouille (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ratatouille (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Ratatouille (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ratatouille (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ratatouille (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ratatouille (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ratatouille (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ratatouille (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ratatouille (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ratatouille (NL) en de regisseur van de film Ratatouille (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.