Ramen Shop (2017)

Voor de jonge ramenchef Masato is eten alles in het leven. In het restaurant van zijn Japanse vader maakt hij de lekkerste ramen, thuis probeert hij zich de heerlijke gerechten te herinneren van zijn Singaporese moeder, die stierf toen hij 10 jaar oud was. Als ook zijn vader plotseling overlijdt, besluit Masato naar Singapore te reizen. Met zijn moeders dagboek op zak vindt hij daar zijn oom en zijn oma en ontdekt hij welke rol ze hebben gespeeld in de tragische liefdesgeschiedenis van zijn ouders.

details

1IMDb 6.710 90 minuten

recensies Ramen Shop

De Volkskrant
Ramen Shop poster van Ramen Shop cast & crew

kijkwijzer Ramen Shop

1

IMDb Ramen Shop

IMDb 6.710

cast & crew Ramen Shop

regisseur

Eric Khoo

acteurs

Tsuyoshi Ihara, Seiko Matsuda en Takumi Saitoh

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Ramen Shop

in première op

27-06-2019

genre

drama

jaar

2017

speelduur

90 minuten

Ramen Shop draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ramen Shop.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ramen Shop. Hier zie je waar en wanneer Ramen Shop in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ramen Shop uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ramen Shop wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ramen Shop draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ramen Shop wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ramen Shop draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ramen Shop staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ramen Shop wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ramen Shop!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ramen Shop, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ramen Shop kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ramen Shop verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ramen Shop. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ramen Shop wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ramen Shop en de regisseur van de film Ramen Shop worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.