Rafiki (2018)

Trailer van Rafikihttps://img.youtube.com/vi/_5PDOLw1pas/0.jpg2021-09-19T03:56:47+02:00Trailer van Rafiki

De moeder van Kena is blij wanneer haar dochter vriendinnen wordt met de welgestelde Ziki, terwijl hun vaders tegen elkaar strijden in de lokale politiek. Kena en Ziki verlangen allebei naar meer; meer dan wat er binnen de conservatieve Keniaanse maatschappij van ze wordt verwacht. Wanneer er liefde tussen hen opbloeit, moeten ze kiezen tussen geluk en veiligheid.

details Rafiki

4GDTIMDb 6.8102624 83 minuten

recensies Rafiki

De Filmkrant De Volkskrant
Rafiki poster van Rafiki cast & crew

kijkwijzer Rafiki

4GDT

IMDb Rafiki

IMDb 6.8102624

cast & crew Rafiki

regisseur

Wanuri Kahiu

acteurs

Samantha Mugatsia en Sheila Munyiva

distributeur

Cinemien

details Rafiki

in première op

23-05-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

83 minuten

Rafiki draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rafiki.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rafiki. Hier zie je waar en wanneer Rafiki in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rafiki uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rafiki wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rafiki draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rafiki wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rafiki draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rafiki staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Rafiki wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rafiki!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rafiki, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rafiki kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rafiki verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rafiki. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rafiki wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rafiki en de regisseur van de film Rafiki worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.