Radiograph of a Family (2020)

verwacht op 26 augustus 2021

Documentaire; “Moeder trouwde een foto van vader,” is de openingszin van deze documentaire Firouzeh Khosrovani. Haar moeder Tayi trouwde in Teheran letterlijk met een portret van Hossein, omdat hij als student radiologie in Zwitserland niet zomaar kon terugreizen naar zijn thuisland Iran. In voice-over horen we, naast Khosrovani’s commentaar, voorgelezen brieven en herinnerde gesprekken tussen haar ouders. In beeld zien we intussen foto’s en videomateriaal uit het familiearchief. Die intieme flarden worden afgewisseld met gestileerde shots van het ouderlijk huis van de maker van voor haar geboorte en tijdens haar kindertijd, waar zich in de wisselende inrichting telkens subtiel de nieuwe fases aftekenen – zowel in het huwelijksleven van haar ouders als in de Iraanse samenleving.

details

1IMDb 7.210 88 minuten
Radiograph of a Family poster van Radiograph of a Family cast & crew

kijkwijzer Radiograph of a Family

1

IMDb Radiograph of a Family

IMDb 7.210

cast & crew Radiograph of a Family

regisseur

Firouzeh Khosrovani

acteurs

Soheila Golestani, Christophe Rezai en Farahnaz Sharifi

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Radiograph of a Family

in première op

26-08-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

88 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Radiograph of a Family.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Radiograph of a Family. Hier zie je waar en wanneer Radiograph of a Family in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Radiograph of a Family uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Radiograph of a Family wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Radiograph of a Family draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Radiograph of a Family wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Radiograph of a Family draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Radiograph of a Family staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Radiograph of a Family wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Radiograph of a Family!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Radiograph of a Family, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Radiograph of a Family kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Radiograph of a Family verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Radiograph of a Family. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Radiograph of a Family wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Radiograph of a Family en de regisseur van de film Radiograph of a Family worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.