Radical (2023)

Radical in de bioscoop

Radical is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Radical.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Radical. Hier zie je waar en wanneer Radical in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Radical uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Radical wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Radical draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Radical wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Bosch

De film Radical draait in deze bioscopen: Verkadefabriek

De recensies van de film Radical staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Radical wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Radical!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Radical, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Radical kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Radical verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Radical. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Radical wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Radical en de regisseur van de film Radical worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.